INFORMATIVNA RADIONICA O PRIPREMI PRIJAVE ZA PODUZETNIČKI IMPULS 2014.

INFORMATIVNA RADIONICA O PRIPREMI PRIJAVE ZA PODUZETNIČKI IMPULS 2014.


U ponedjeljak 10. ožujka 2014. u terminu od 10 do 13 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (Bana Josipa Jelačića 22b u Čakovcu) održat će se informativna radionica o pripremi prijave za Poduzetnički impuls 2014.

Radionica je usmjerena na pripremu projektnog prijedloga za prijavu na Javne pozive Prioriteta 1: Jačanje konkurentnosti malog gospodarstva i to za sljedeće mjere: 

A1: MIKRO PODUZETNIŠTVO I OBRT

B1: MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO I OBRT.

Radionica je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima koji prvi put izrađuju projektni prijedlog za prijavu na PODUZETNIČKI IMPULS, ali i svim potencijalnim prijaviteljima koji imaju iskustva u pripremi projektnih prijedloga.

Svrha održavanja radionice je da svi potencijalni prijavitelji na predmetne Javne pozive dobiju tumačenje uvjeta prihvatljivosti prijavitelja i troškova te da im se pruže upute koje će olakšati pripremu projektnog prijedloga.

Predviđeno trajanje radionice je 3 sata unutar kojih će biti obrađene teme: 

  • prihvatljivost prijavitelja,
  • prihvatljivost troškova,
  • bodovanje projektne prijave,
  • budžet projekta,
  • izrada sadržaja projektnog obrasca,
  • postupak podnošenja prijave,
  • pitanja sudionika. 


Voditelji radionice bit će Jako Horvat i Marina Turk iz odjela za razvoj gospodarstva REDEA-e.

Molimo vas da sudjelovanje potvrdite do četvrtka, 6. ožujka do 16 sati na adresu elektronske pošte maja.golubic@redea.hr.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Samo za sudionike radionice koji će samostalno pripremati prijavu bit će omogućen dolazak na tzv. projektne klinike o čijim terminima će biti obaviješteni na radionici.