HZZ ČAKOVEC ORGANIZIRA “SAJAM POSLOVA”

HZZ ČAKOVEC ORGANIZIRA “SAJAM POSLOVA”

Hrvatski zavod za zapošljavanje, područna služba Čakovec, kao svoju novu aktivnost 17. travnja ove godine organizirat će prvi Sajam poslova. Sajam će se održati u prostorima Gospodarske škole u Čakovcu u trajanju od 10 do 14 sati. Ovom inicijativom Zavod želi pridonijeti boljoj usklađenosti ponude i potražnje na tržištu rada te povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja.

 

U direktnom kontaktu s prisutnim poslodavcima, nezaposleni, studenti, učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, kao i svi koji žele promijeniti posao moći će se informirati o potrebama poslodavaca i slobodnim radnim mjestima, a sadašnji i budući studenti moći će na jednom mjestu dobiti kompletne informacije o mogućnostima stipendiranja.

 

Partner Zavodu u organizaciji Sajma poslova je i REDEA, uz HGK, HOK, ČAKRA-u, Pučko otvoreno učilište Čakovec i Novak iz Male Subotice, srednje škole Međimurske županije te Mesap. Ideja je da ova inicijativa zaživi kao godišnja manifestacija koja bi se idućih godina u većem opsegu održavala na Mesap-u.

 

Klikni na sliku za povećanje