HZZ ČAKOVEC ORGANIZIRA “SAJAM POSLOVA”

HZZ ČAKOVEC ORGANIZIRA “SAJAM POSLOVA”

arhiva_Image_sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje, područna služba Čakovec, kao svoju novu aktivnost 17. travnja ove godine organizirat će prvi Sajam poslova. Sajam će se održati u prostorima Gospodarske škole u Čakovcu u trajanju od 10 do 14 sati. Ovom inicijativom Zavod želi pridonijeti boljoj usklađenosti ponude i potražnje na tržištu rada te povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja.

 

U direktnom kontaktu s prisutnim poslodavcima, nezaposleni, studenti, učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, kao i svi koji žele promijeniti posao moći će se informirati o potrebama poslodavaca i slobodnim radnim mjestima, a sadašnji i budući studenti moći će na jednom mjestu dobiti kompletne informacije o mogućnostima stipendiranja.

 

Partner Zavodu u organizaciji Sajma poslova je i REDEA, uz HGK, HOK, ČAKRA-u, Pučko otvoreno učilište Čakovec i Novak iz Male Subotice, srednje škole Međimurske županije te Mesap. Ideja je da ova inicijativa zaživi kao godišnja manifestacija koja bi se idućih godina u većem opsegu održavala na Mesap-u.

 

Klikni na sliku za povećanje