DRUGA SPECIJALIZIRANA RADIONICA PO PROJEKTU AGRISHORT

DRUGA SPECIJALIZIRANA RADIONICA PO PROJEKTU AGRISHORT

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA poziva Vas da nam se pridružite na drugoj radionici „Jačanje poljoprivredno – prehrambenog sektora kroz kratke opskrbne lance“ koja će se održati 11. prosinca 2017. godine (ponedjeljak) u Koprivnici.

Druga radionica u organizaciji je PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, a obuhvatit će dvije teme:

  • „Brendiranje i certificiranje poljoprivrednih proizvoda“ koje će održati prof. dr. sc. Damir Kovačić, stručnjak iz područja marketinga u poljoprivredi, Agrarno savjetovanje d.o.o.
  • „Digitalni marketing i internetska prodaja“ koje će održati gospođa Marija Šmic, stručnjakinja iz područja digitalnih komunikacija, Marisha studio d.o.o.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, te je za sve sudionike iz Međimurske županije organiziran prijevoz. Predviđen polazak je u 8:15 ispred Regionalne razvojne agencije Međimurje REDEA d.o.o. na adresi Bana Josipa Jeličića 22, 40 000 Čakovec (kompleks stare vojarne).

Za sudjelovanje na radionici možete se prijaviti putem prijavnice, mail adrese jurka.topol@redea.hr  ili na broj telefona 040/395-586 najkasnije do 8. prosinca 2017. godine (petak).

PROGRAM RADIONICE:

 

10:00 – 12:00     Brendiranje i certificiranje poljoprivrednih proizvoda, prof. dr. sc. Damir  Kovačić, Agrarno savjetovanje d.o.o.

 12:00 – 12:45     Pauza za ručak

12:45 – 14:45     Digitalni marketing i internetska prodaja poljoprivrednih proizvoda, Marija Šmic, Marisha studio d.o.o