DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZNANJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZNANJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

DOV2013

DAN OTVORENIH VRATA CENTRA ZNANJA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE 23. svibnja 2013.

(kompleks bivše vojarne Nikola Šubić Zrinski u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22)


Pozivamo Vas da posjetite Centar znanja Međimurske županije gdje se nalaze različite institucije važne za razvoj Međimurske županije – Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM), Međimursko veleučilište u Čakovcu, Međimurska energetska agencija (MENEA), Turistička zajednica Međimurske županije te MIN – Međimurje, investicije, nekretnine.


Razgledajte kako se prostor bivše vojarne izmijenio od 2007. godine naovamo, doznajte što se radi i što se još planira, upitajte što Vas zanima i osjetite ozračje Centra znanja!


Obilasci su organizirani u sljedećim terminima:


ŠKOLE: 9,00, 12,00 i 14,00 sati


OSTALI: 11,00 i 13,00 sati.


Sudjelovanje možete prijaviti telefonom na broj 040/395-571 ili na adresu elektroničke pošte: maja.jakir@redea.hr najkasnije do 21. svibnja 2013.

 

Veselimo se Vašem dolasku!


Centar znanja Međimurske županije naziv je projekta revitalizacije kompleksa bivše vojarne Nikola Zrinski u Čakovcu koji je započet prijenosom vlasništva nad prostorom s MORH-a na Međimursku županiju 2007. godine. Riječ je o dugoročnom projektu kojim koordinira Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o. čiji je cilj na jednom mjestu okupiti različite institucije važne za razvoj Međimurske županije i šire regije kako bi se u konačnici osigurali preduvjeti za jačanje konkurentnosti gospodarstva. Do sada su ulaganjem Međimurske županije, Svjetske banke i sredstvima iz pretpristupnih programa EU-a u funkciju stavljena četiri objekta u kojima djeluju Međimursko veleučilište u Čakovcu s tri studijska programa i šestotinjak studenata, zatim Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje s poslovnim inkubatorom u kojem djeluje 17 mahom informatičkih tvrtki te Međimurska energetska agencija MENEA, MIN – Međimurje, investicije, nekretnine i Turistička zajednica Međimurske županije.

 

DOV2013