BESPLATNA LJETNA ŠKOLA O EKO-INOVACIJAMA U BRATISLAVI – PRIJAVITE SE!

BESPLATNA LJETNA ŠKOLA O EKO-INOVACIJAMA U BRATISLAVI – PRIJAVITE SE!

Želite se uključiti na tržište eko inovacija? Imate eko ideju koju želite pretvoriti u uspješan proizvod? Još uvijek nemate ideje, a želite biti eko inovativni?

Pozivamo Vas da se pridružite Zelenoj poduzetničkoj ljetnoj školi!

EcoInn Danube projektni tim u razdoblju od 25. do 29. lipnja 2018. godine organizira Zelenu poduzetničku ljetnu školu u Bratislavi. Ljetna škola izvrsna je prilika da putem interaktivnih radionica dobijete više znanja o pisanju poslovnih planova, izvorima financiranja, marketinškoj strategiji proizvoda i intelektualnom vlasništvu. Vaši predavači bit će vrhunski poznavatelji tema, koji će kroz praktične primjere vaše ideje učiniti boljim. U sklopu Ljetne škole organizirat će se posjet eko inovacijskim poduzećima, kao što je poduzeće Ecocapsula – samoodrživa mikro kuća (više informacija: https://www.ecocapsule.sk/).

Ljetna škola namijenjena je mladim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima i općenito talentiranim osobama koje djeluju na području eko-inovacija.

Sudjelovanje na ovoj zanimljivoj Ljetnoj školi je besplatno. Organizator u potpunosti pokriva troškove prijevoza i smještaja. Uvjeti prihvatljivosti troškova dostupni su OVDJE.

Prijave su otvorene do 30. svibnja OVDJE.

Za više informacija o programu i ljetnoj školi možete pronaći OVDJE.

Ukoliko su potrebne dodatne informacije, slobodno se obratite REDEA-inom timu:

 

Ljetna škola se provodi u sklopu projekta EcoInn Danube sufinanciran iz Programa transnacionalne suradnje INTERREG V-B Dunav 2014. – 2020.